dag 2: bjørns havregryn,solsikkekjerner,linfrø,soyamelk
dag 3: bjørns havregryn,sesamfrø,rosiner,bringebærsyltetøy,soyamelk
dag 4: bjørns havregryn,solsikkekjerner,banan,soyamelk
dag 5: bjørns havregryn,bringebærsyltetøy,soyamelk
jeg har nå gjort det jeg skulle i fem dager.
det begynner å kreve organisasjon, system og hukommelse for at dette skal gjennomføres. samt noen tøffe avgjørelser og rammer for prosjektet.
som kaja påpeker finnes det både store og små havregryn (også kjent som lettkokte). i tillegg har man økologiske og glutenfri. det er fire.
som maria påpeker kan hver enkel tilleggsingrediens fjernes eller legges til. anbefaler forøvrig å fjerne pæra for godt. i løpet av fem dager har jeg vært innom ni tilleggsingreidienser. da telles ikke hovedingrediensen og soyamelken med.
som ida påpeker kan dette både kokes og spises rått. dermed blir det dobbelt med alternativer. det er et to-tall.
nå er ikke jeg en kløpper med tall, men jeg kan se at fire-tallet, ni-tallet og to-tallet kan brukes til å komme frem til hvor mange dager jeg kan fortsette å spise havregryn. også må man orke å rokkere på alle alternative sammensetningene som skaper forandringer.
og da har jeg enda ikke tatt frem ku-melka,rismelk, honningen, sukkeret, den tørka frukten eller hel dinkel. for å nevne noe.
konklusjonen tror jeg må bli at bjørns havregryn blir min nærmeste følgesvenn til graven om jeg skal fortsette.
det er med en nyåpnet kartong rødvin og bjørns havregryn mellom tenna, margaret berger på høytaleren og et tungt sinn jeg legger lokk på prosjektet.
takker for forståelsen av hvor komplisert dette var.
Friday, March 28, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
du har min veldige forståelse. jeg liker ikke havregryn engang.
imponert altså.
hilsen hjemkommen romer.
Post a Comment