Monday, March 24, 2008

forandring fryder har jeg sagt

har et nytt prosjekt på gang.

problemstilling;

"hvor mange måltider kan man tilberede og spise med bjørns havregryn som hovedingrediens uten at retten blir lik en annen?"

dette blir definitivt en kvalitativ (uten så mye kvalitet, så den blir nok mest tiv) og ikke en kvantitativ undersøkelse, og den har allerede begynt.
hver eneste dag fra nå av skal et av dagens måltider bestå av en matrett hvor bjørns havregryn er hovedingrediensen. og det kommer til å bli variasjon som bare moder jord kan by på.

i skrivende stund tygger jeg varm havregrøt med; små havregryn, vann, kruskali, pære og kanel.

kunne med fordel ha droppa pæra og tatt det litt mer med ro da jeg helte kruskali.

5 comments:

skriveblokk said...

er det sånn at hvis du bruker store havregryn (min favoritt) istedet for små en dag, så er det også en variasjon?

livet får være billig. god middag

Maria Philippa said...

Hva hvis du dropper pæren i den varme havregrøten med kruskakli og kanel? Nytt måltid?

tonje camilla said...

bjørnar sier nei til kaja og ja til maria.

jeg blir forstyrret i hodet av mitt eget prosjekt.

dere stiller gode og store spørsmål. det er det eneste jeg er sikker på for øyeblikket.

Ida Aurora said...

kanskje et dumt spørsmål men du spiser disse grynene kokt eller rå?? i såfall kan du jo variere med samme tilbehør kokt eller rå og har dermed nye kombinasjonsmuligheter, faktisk dobbelt så mange.

håper påske på indre østland var goood?! jeg hadde det fint. amen

tonje camilla said...

oioioioi...
dette blir bare verre og verre. skal jeg fortsette kommer jeg sikkert til å få havregrynsforgiftning..men jeg fortsetter!!

har fortsatt ikke tatt helt stilling til spørsmålene deres. jeg tenker så det knaker, og spiser så det braker.